Koordinatörlüğümüzden Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne Ziyaret

Üniversitemiz Atık Yönetimi Koordinatörlüğü, Atık Yönetimi Komisyon Başkanı Prof. Dr. Nurcan Baykam başkanlığında  Atık Yönetimi Koordinatörü Prof. Dr. Dursun Ali Köse, İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanı Elvan Turan ve Sivil Savunma Uzmanı Hikmet Gökboğa Çorum Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünü ziyaret etti. Ziyarete Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü  yetkilileri de katıldı. 

İl Müdürü Suat Atmaca’nın makamında gerçekleşen ziyarette Üniversitemiz tarafından yapılmakta olan Atık Yönetimi çalışmaları hakkında bilgi veren Prof. Dr. Nurcan Baykam, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Suat Atmaca’ya, Üniversitemiz ile yaptıkları işbirliğinden dolayı teşekkür etti. İşbirliği kapsamında 2019 Yılı içerisinde “Sıfır Atık Projesi” ile ilgili  talep eden kamu kurum ve kuruluşlarına Üniversitemizde yapılan atık yönetimi uygulamaları ile ilgili bilgi paylaşımında bulunabileceği belirtilmiş olup; Kurumların da talebi durumunda atık yönetimi konusunda kurumlara eğitimler verilebileceği belirtildi.

Atık Yönetimi Koordinatörü Prof. Dr. Dursun Ali Köse’de 2018 Yılı içerisinde Üniversitemiz bünyesinde toplanarak Entegre Çevre Bilgi Sistemi’ne (ECBS) ayrı ayrı girişleri yapılan ve MOTAT sistemi üzerinden mevzuata uygun olarak geri dönüşüm veya bertarafa gönderilen tehlikeli ve tehlikesiz atıklar hakkında bilgi verdi. 

İl Müdürü Suat Atmaca‘da il genelinde gerçekleştirilmekte olan “Sıfır Atık Projesi” ve atık geri dönüşümü çalışmaları hakkında bilgi verirken, Üniversite ile işbirliğine her zaman açık olduklarını dile getirdi. 




HIZLI ERİŞİM