2019 Yılı Atık Çalışmalarının Değerlendirilmesi Yapıldı

Üniversitemiz Atık Yönetimi Koordinatörü Prof. Dr. Dursun Ali KÖSE başkanlığında düzenlenen toplantıda 2019 yılı içerisinde Üniversitemiz birimlerinde oluşan tehlikeli ve tehlikesiz atıkların; toplanması, tehlikeli atıkların bertaraf edilmesi veya stoklanması, birim yetkililerinin ve personelin bilgilendirilmesi, atıkların Entegre Çevre Bilgi Sistemine nasıl işleneceği konularında bilgi paylaşımı yapıldı. Rektörlük Abdullah Tayyip Olçok Konferans Salonunda yapılan toplantıya Üniversitemiz alt birimlerinden yetkililer ve Taşınır Kayıt Yetkilileri katıldı.

Son bölümde ise birim temsilcileri ile soru cevap şeklinde gerçekleştirilen değerlendirme toplantısında Üniversitemizin atık çalışmalarında göstermiş olduğu başarıdan bahsedildi. Atık Yönetimi Koordinatörümüz Prof. Dr. Dursun Ali KÖSE Üniversitemizin; İstanbul Teknik Üniversitesi, Ortadoğu Teknik Üniversitesi ve Erciyes Üniversitesi gibi köklü ve saygın Üniversitelerin yer aldığı “Greenmetrics Dünya Üniversiteler” sıralamasında 42 Üniversite arasında 9. sırada yer aldığı belirtildi. Toplantının sonunda çalışmalara samimiyetle devam edeceklerini, herkesin üzerine düşen görevi ve sorumluluğu yerine getirmesi gerektiğine vurgu yapılarak katılımcılara ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür edilerek toplantı bitirildi.