Green Metric Türkiye Ulusal Çalıştayı 2024

Etkinlik, 23-24 Nisan 2024 tarihlerinde Ege Üniversitesi'nde gerçekleştirilecek. Uluslararası çalıştay olan etkinlik, Türkiye'deki üniversiteler için düzenleniyor.

Green Metric Türkiye Ulusal Çalıştayı, uluslararası katılıma açık bir etkinlik. Dünyanın dört bir yanından üniversite temsilcileri ve uzmanları bu etkinlikte bir araya gelecek.

Çalıştayın temel hedefleri arasında, Türkiye'deki üniversitelerin sürdürülebilirlik performanslarını iyileştirmek, Green Metric sıralamasında daha yüksek yerlere ulaşmak ve sürdürülebilirlik uygulamaları konusunda bilgi ve deneyim paylaşımını artırmak yer alıyor.

Hitit Üniversitesi Atık Yönetimi Koordinatörü Sayın Prof. Dr. Dursun Ali KÖSE’de bu çalıştaya Davetli Konuşmacı olarak katılım sağlayacaktır.