Üniversitemiz Birimlerinin 2019 Yılı Atık Beyanları Yapıldı

Üniversitemiz Atık Yönetimi Koordinatörü Prof. Dr. Dursun Ali KÖSE  tarafından Üniversitemiz birimlerinin 2019 yılına ait “Atık Beyan Veri Girişleri” Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunun Bilgisayar Laboratuvarında gerçekleştirildi. Yapılan Toplantıda “2019 Yılı Atık Beyanı” veri girişleri kontrol edilerek tüm birim (tesisin) önceki yıllara göre değişkenlik gösteren verileri değerlendirildi. Tesis yetkililerinin bilgisayar üzerinden yaptığı veri girişleri neticesinde 2019 yılı Hitit Üniversitesi’nde üretilen tehlikeli atıklar stok olarak gösterildi.

Fen Edebiyat Fakültesi’nde bulunan geçici atık depolama alanında saklamaya alındı. Diğer değerli atıklar ise Çorum Belediyesi’nin sözleşme imzaladığı lisanslı atık toplama şirketi Elit Çevre ve Danışmanlık firması üzerinden geri dönüşüme gönderildi. Toplantının sonunda Atık Yönetimi Birim Yetkililerinin talep, istek ve şikayetleri dinlenerek, gerekli bilgilendirmeler Koordinatörümüz Prof. Dr. Dursun Ali KÖSE  tarafından yapıldı. Birimlerimizdeki  yetkili görev değişiklikleri gerçekleştirildi.